Αθλητικά

Α.Ε. Κως: Συνεχίζει με τεχνικό διευθυντή στις Ακαδημίες τον Παναγιώτη Πηλιγκό

Όπως αναμενόταν, μετά το έργο που έχει επιτελέσει στα τελευταία χρόνια στον σύλλογο, η Α.Ε Κως είχε προτεραιότητα να κρατήσει τον Παναγιώτη Πηλιγκό στις Ακαδημίες της ως τεχνικό διευθυντή και τελικά ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του.
Μάλιστα υπεύθυνος της Ακαδημίας θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας Λάκης Πλατέλλας, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι άλλοι προπονητές των Ακαδημιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Κω σε σώμα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Παναγιώτη
Πηλιγκό.
Η απόφαση του Δ.Σ. υποκινήθηκε από την αναγνώριση του σπουδαίου έργου το οποίο έχει επιτελέσει στα τελευταία τέσσερα χρόνια ο κ. Πηλιγκός μαζί με τους συνεργάτες του. Ένα έργο, γνωστό σε όλους, το οποίο δικαιολογεί την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του, στην φιλοσοφία του για την ομάδα, στην χάραξη του πλάνου και στο όραμά του.
Οι συγκυρίες μάλιστα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, αφού υπεύθυνος της Ακαδημίας αυτήν την χρονική στιγμή και συνεργάτης του κ. Πηλιγκού θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λάκης Πλατέλλας. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν ,υπάρχει ταύτιση απόψεων αλλά και αμοιβαίος αλληλοσεβασμός.
Δεν μένει λοιπόν άλλο από το να παραδώσει ο σύλλογος μας τα κλειδιά της Ακαδημίας στον κ. Πηλιγκό και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αυτόν και στους συνεργάτες του, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Η Ακαδημία στηρίζεται σε εσάς και είμαστε σίγουροι ότι από τις ικανότητες σας και τις εμπειρίες σας θα επωφεληθεί η ομάδα σε πολλούς τομείς, καθώς και η συνεισφορά σας στη δημιουργία και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας θα είναι μεγάλη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου