Αθλητικά

Ορφέας: «Είμαστε υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος»

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού μας, ότι ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα ζητήσουν από την ΕΠΣΔ την αναβολή των πρωταθλημάτων, μετά από την δημοσίευση του υγειονομικού πρωτοκόλλου με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος των φιλάθλων.
Ο Ορφέας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τάσσεται υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος, εξηγώντας και τους λόγους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»:
«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την είδηση πως τα σωματεία της Δωδεκανήσου θα ζητήσουν την αναβολή των πρωταθλημάτων, διαφωνώντας με την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα, απόφαση η οποία θα μεγαλώσει το οικονομικό πρόβλημα των ερασιτεχνικών σωματείων.
Εμείς ως Α.Ο. Ορφέας είμαστε αντίθετοι στην αναβολή των πρωταθλημάτων, γιατί μας απασχολεί πολύ περισσότερο το άθλημα και η ενασχόληση των παιδιών της περιοχής μας με αυτό.
Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ελάχιστα εισιτήρια, αφού οι περισσότεροι φίλαθλοι βλέπουν τον αγώνα από το βουνό, γνωρίζοντας ότι διαιτητές και γιατρός πρέπει να πληρωθούν γι’ αυτό που κάνουν.
Όλα τα σωματεία ξοδεύουν πολλές χιλιάδες ευρώ για να διεκδικήσουν τίτλους και λυπούνται τα χρήματα της διαιτησίας.
Θεωρούμε, λοιπόν, αστεία την εκδοχή της έλλειψης εσόδων από τα εισιτήρια των αγώνων και είμαστε υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου