Το πρωί της Τρίτης 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την οποία θα παρακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιείται την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’Divani Apollon Palace’’ στο Καβούρι.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
Την Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των FIFA και UEFA».
Να σημειώσουμε ότι στην τακτική γενικής συνέλευση της ΕΠΟ θα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και μέλος της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Διακοφώτης.
Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ
Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου στην σημερινή τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ θα εκπροσωπήσουν, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και μέλος της Ε.Ε. Χρυσόστομος Ψέλλας ( τακτικός μέλος) και το μέλος της Ε.Ε. Θεοφάνης Πέλλος (αναπληρωματικό μέλος).
Ο Γιώργος Παυλίδης πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής
Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΔ Γιώργος Παυλίδης θα είναι ο πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας) και μέλος ο Γιάννης Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ