Τοπικές Ειδήσεις

Έφτασε στο Καστελλόριζο ο Μητσοτάκης για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης

MHΤΣΟΤΑΚΗΣ
Σύνοψη
  • Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Καστελλόριζο για τριήμερη επίσκεψη, με επίκεντρο τις εκδηλώσεις της Κυριακής για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης.
  • Θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεγίστης και θα επισκεφθεί έργα και υποδομές στο νησί.
  • Στις επετειακές εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, συνοδευόμενος από βουλευτές.
  • Παρόντες στις εκδηλώσεις θα είναι επίσης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο Καστελλόριζο έφτασε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την τριήμερη παρουσία του στο ακριτικό νησί, με κορύφωση τις εκδηλώσεις της Κυριακής για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεγίστης Νικόλαο Ασβέστη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί έργα και υποδομές στο νησί.

Την Κυριακή θα παραστεί στις επίσημες επετειακές εκδηλώσεις για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης του Καστελλόριζου.

Στο νησί θα βρίσκεται επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. συνοδεύεται από τους βουλευτές Μάνο Κόνσολα και Βασίλη Υψηλάντη, ενώ στις εκδηλώσεις θα παραστούν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ανώτατοι αξιωματικοί της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.