Πολιτιστικά

Δωδεκανησιακός Σύλλογος “ΘΑΛΕΙΑ”: Ένας πλούσιος από δραστηριότητες Δεκέμβριος

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος προγραμμάτων Ενημέρωσης & Υποστήριξης, με την συμμετοχή ιατρών και ειδικευμένων θεραπευτών και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2017.
Οι γιατροί, Ρευματολόγος, Ενδοκρινολόγος, Δερματολόγος, Νευρολόγος, Γαστρεντερολόγος, Ορθοπεδικός, Γυναικολόγος, Ψυχίατρος, η Νοσηλεύτρια και οι ειδικευμένοι θεραπευτές, Φυσιοθεραπευτής, Κοινωνική Λειτουργός, Ψυχολόγος, Διαιτολόγος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με απλουστευμένες ομιλίες, διαδραστικές παρουσιάσεις και βιωματικές προσεγγίσεις, θα μας ενημερώσουν για την σημασία των αυτοάνοσων νοσημάτων, τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα, τους τρόπους αντιμετώπισης τους, την συναισθηματική τους διαχείριση τους σε θέματα οικογενειακά, εργασιακά κλπ. και όλα αυτά σχετιζόμενα με τον ίδιο τον νοσούντα, το οικογενειακό και ευρύτερα κοινωνικό του περιβάλλον.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 του Δεκέμβρη, ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Best Western Plaza με τον Ρευματολόγο κ.Θοδωρή Αναγνώστη και τον Φυσικοθεραπευτή κ.Χάρι Ναχνά, με θέμα «Ινομυαλγία και τρόποι αντιμετώπισής της».

 Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, ώρα 20:00, θα παρουσιάσουμε μουσικό αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο, με την εθελοντική συμμετοχή Ρόδιων μουσικών καλλιτεχνών.
Με συμβολική τιμή εισιτηρίου 7€. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για αγορά βρεφικού γάλακτος σε σκόνη για τον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Δήμου Ρόδου.
Υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

 

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου