- Ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας «Channel Regatta 2026» θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο Μαρμαρίς, συνδιοργανωμένος από τον ΑΣΙΑΘΡ και τον MIYC.
- Η διοργάνωση θα φέρει κοντά Έλληνες και Τούρκους ιστιοπλόους, προωθώντας ένα μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
- Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εγγραφές, αγωνιστικές δραστηριότητες και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως δείπνα και πάρτι.
- Οι ιστιοδρομίες θα πραγματοποιηθούν στον κόλπο Μαρμαρίδας, με προειδοποιητικά σήματα που θα δίνονται στις 12:00 τοπική ώρα.
Οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν για το διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα «Channel Regatta 2026», που συνδιοργανώνουν από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) και ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρμαρίς (MIYC).
Η καρδιά της μεσογειακής ιστιοπλοΐας χτυπά στο Αιγαίο, φέτος για 19η χρονιά στη θαλάσσια περιοχή του Μαρμαρίς!
Έλληνες και Τούρκοι ιστιοπλόοι θα αγωνιστούν ξανά μαζί δίπλα-δίπλα, στέλνοντας από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα «ειρήνης, αγάπης και αλληλεγγύης» στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου
Το πρόγραμμα, αγωνιστικό και παράλληλων εκδηλώσεων, έχει ως εξής:
-Εγγραφές: Έως τις 11 Σεπτεμβρίου, 17:00 (τοπική ώρα).
-Πρωινό καλωσορίσματος: 12 Σεπτεμβρίου, 9:00 – 11:00 (τοπική ώρα) στον κήπο του MIYC.
-Ενημέρωση Κυβερνητών: 12 Σεπτεμβρίου, 10:00 (τοπική ώρα) στον κήπο του MIYC.
-Πάρτι: 12 Σεπτεμβρίου, 20:00 (τοπική ώρα) στο Μικρό Αμφιθέατρο της Μαρίνας Μαρμαρίδας (Marmaris Marina).
– Δείπνο: 13 Σεπτεμβρίου, 20:00 (τοπική ώρα) στον κήπο του MIYC.
-Δείπνο Λήξης & Τελετή Απονομής Επάθλων: 14 Σεπτεμβρίου, 20:00 (τοπική ώρα) στον κήπο του MIYC.
-Για όλες τις ιστιοδρομίες: Πρώτο προειδοποιητικό σήμα στις 12:00 (τοπική ώρα).
-Σάββατο 12/9, Ιστιοδρομίες 1 & 2: Κόλπος Μαρμαρίδας.
-Κυριακή 13/9, Ιστιοδρομία 3: Παράκτιες διαδρομές από τον κόλπο της Μαρμαρίδας.
-Δευτέρα 14/9, Ιστιοδρομία 4: Κόλπος Μαρμαρίδας.
-Οι διαδρομές και τα χρονικά όρια θα περιγράφονται στις οδηγίες ιστιοδρομίας και στα σχεδιαγράμματα των διαδρομών.
-Η αλλαγή των διαδρομών ή των γραμμών εκκίνησης/τερματισμού εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής Αγώνα. Αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει λόγο για αίτημα αποκατάστασης (redress).
-Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, δεν θα δίνεται προειδοποιητικό σήμα μετά τις 15:00. Εάν η πρώτη/ες κατηγορία/ες λάβει/ουν σήμα εκκίνησης πριν από τις 15:00, τότε ενδέχεται να δοθεί σήμα εκκίνησης και στις υπόλοιπες κατηγορίες μετά τις 15:00.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
.gif)






















