ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Λάρδου: Καλή αρχή, με την ευχή για γρήγορη επιστροφή στο “σπίτι”

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
HRAKLHS LARDOY
✦ Σύνοψη ⌄
  • Οι ποδο­σφαι­ρι­στές του Ηρακλή Λάρδου ξεκί­νη­σαν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το νέο πρω­τά­θλημα της Β' κατη­γο­ρίας με μεγάλη συμ­με­τοχή και όρεξη.
  • Ο στόχος της ομάδας είναι να πρω­τα­γω­νι­στή­σει, με τους παίκτες να δεί­χνουν απο­φα­σι­στι­κό­τητα και αισιο­δο­ξία από την πρώτη ημέρα.
  • Οι προ­πο­νή­σεις διε­ξά­γο­νται στο γήπεδο των Λαέρμων, ενώ ανα­μέ­νε­ται η επι­στροφή στο ανα­και­νι­σμένο γήπεδο της Λάρδου στο τέλος Οκτω­βρίου.
  • Η ομάδα δια­τή­ρησε τον περσινό κορμό και τον ενί­σχυσε με ποιό­τητα και εμπει­ρία, δεί­χνο­ντας έτοιμη να διεκ­δι­κή­σει τον τίτλο.

Με μεγάλη συμ­με­τοχή και ακόμα μεγα­λύ­τερη όρεξη ξεκί­νη­σαν οι ποδο­σφαι­ρι­στές του Ηρακλή Λάρδου, νωρίς το πρωΐ της περα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας, την προ­ε­τοι­μα­σία τους ενόψει της έναρξης των επι­σή­μων υπο­χρε­ώ­σεών τους στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ κατη­γο­ρίας.

Οι στόχοι των “κυα­νό­λευ­κων” του Μανώλη Κοντού είναι πρω­τα­γω­νι­στι­κοί, με τους ίδιους να δεί­χνουν με το “καλη­μέρα” να τους αντι­λαμ­βά­νο­νται απόλυτα, πέφτο­ντας με τα… “μούτρα” στη σκληρή δουλειά.

Οι προ­πο­νή­σεις θα φιλο­ξε­νού­νται στο γήπεδο των Λαέρμων, με τους ανθρώ­πους του Ηρακλή να περι­μέ­νουν με ανυ­πο­μο­νη­σία την στιγμή που η ομάδα θα επι­στρέ­ψει στην ανα­και­νι­σμένη φυσική έδρα, οι ίδιοι ελπί­ζουν προς το τέλος Οκτω­βρίου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως ο Ηρακλής δια­τή­ρησε τον περσινό αξιό­λογο κορμό του, φρό­ντισε να τον ενι­σχύ­σει με ποιό­τητα και εμπει­ρία και δείχνει έτοιμος να διεκ­δι­κή­σει τον τίτλο.

Η ανα­κοί­νωσή του:

“Τη Δευτέρα πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε η πρώτη προ­πό­νηση της προ­ε­τοι­μα­σίας του Ηρακλή Λάρδου 1977, στο γήπεδο Λαέρμων.

Ώρα 07:00 το πρωί, πριν ακόμη ανα­τεί­λει ο ήλιος, οι ποδο­σφαι­ρι­στές μας έδωσαν το «παρών» με μεγάλη συμ­με­τοχή, όρεξη και διάθεση, δεί­χνο­ντας από την πρώτη κιόλας ημέρα ότι υπάρχει μεγάλη απο­φα­σι­στι­κό­τητα και αισιο­δο­ξία για το νέο πρω­τά­θλημα.

Η εικόνα της ομάδας μας γεμίζει χαρά, αισιο­δο­ξία και πίστη για τη σεζόν που έρχεται!

Ευχό­μα­στε σε όλους μια καλή αγω­νι­στική σεζόν, με υγεία, δύναμη και χωρίς τραυ­μα­τι­σμούς!

Παράλ­ληλα, μετράμε αντί­στροφα για την επι­στροφή στο δικό μας σπίτι, καθώς οι εργα­σίες στο γήπεδο της Λάρδου ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θούν μέχρι το τέλος Οκτω­βρίου.

Ηρακλής Λάρδου 1977 — 50 χρόνια ιστο­ρίας, μια νέα σεζόν μπροστά μας!”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.