ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Λάρδου: Καλή αρχή, με την ευχή για γρήγορη επιστροφή στο “σπίτι”

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
HRAKLHS LARDOY
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Ηρα­κλή Λάρ­δου ξε­κί­νη­σαν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το νέο πρω­τά­θλη­μα της Β' κα­τη­γο­ρί­ας με με­γά­λη συμ­με­το­χή και όρεξη.
  • Ο στό­χος της ομά­δας είναι να πρω­τα­γω­νι­στή­σει, με τους παί­κτες να δεί­χνουν απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα και αι­σιο­δο­ξία από την πρώτη ημέρα.
  • Οι προ­πο­νή­σεις διε­ξά­γο­νται στο γή­πε­δο των Λα­έρ­μων, ενώ ανα­μέ­νε­ται η επι­στρο­φή στο ανα­και­νι­σμέ­νο γή­πε­δο της Λάρ­δου στο τέλος Οκτω­βρί­ου.
  • Η ομάδα δια­τή­ρη­σε τον περ­σι­νό κορμό και τον ενί­σχυ­σε με ποιό­τη­τα και εμπει­ρία, δεί­χνο­ντας έτοι­μη να διεκ­δι­κή­σει τον τίτλο.

Με με­γά­λη συμ­με­το­χή και ακόμα με­γα­λύ­τε­ρη όρεξη ξε­κί­νη­σαν οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Ηρα­κλή Λάρ­δου, νωρίς το πρωΐ της πε­ρα­σμέ­νης Δευ­τέ­ρας, την προ­ε­τοι­μα­σία τους ενό­ψει της έναρ­ξης των επι­σή­μων υπο­χρε­ώ­σε­ών τους στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Β’ κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι στό­χοι των “κυα­νό­λευ­κων” του Μα­νώ­λη Κο­ντού είναι πρω­τα­γω­νι­στι­κοί, με τους ίδιους να δεί­χνουν με το “κα­λη­μέ­ρα” να τους αντι­λαμ­βά­νο­νται από­λυ­τα, πέ­φτο­ντας με τα… “μού­τρα” στη σκλη­ρή δου­λειά.

Οι προ­πο­νή­σεις θα φι­λο­ξε­νού­νται στο γή­πε­δο των Λα­έρ­μων, με τους αν­θρώ­πους του Ηρα­κλή να πε­ρι­μέ­νουν με ανυ­πο­μο­νη­σία την στιγ­μή που η ομάδα θα επι­στρέ­ψει στην ανα­και­νι­σμέ­νη φυ­σι­κή έδρα, οι ίδιοι ελ­πί­ζουν προς το τέλος Οκτω­βρί­ου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται πως ο Ηρα­κλής δια­τή­ρη­σε τον περ­σι­νό αξιό­λο­γο κορμό του, φρό­ντι­σε να τον ενι­σχύ­σει με ποιό­τη­τα και εμπει­ρία και δεί­χνει έτοι­μος να διεκ­δι­κή­σει τον τίτλο.

Η ανα­κοί­νω­σή του:

“Τη Δευ­τέ­ρα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε η πρώτη προ­πό­νη­ση της προ­ε­τοι­μα­σί­ας του Ηρα­κλή Λάρ­δου 1977, στο γή­πε­δο Λα­έρ­μων.

Ώρα 07:00 το πρωί, πριν ακόμη ανα­τεί­λει ο ήλιος, οι πο­δο­σφαι­ρι­στές μας έδω­σαν το «παρών» με με­γά­λη συμ­με­το­χή, όρεξη και διά­θε­ση, δεί­χνο­ντας από την πρώτη κιό­λας ημέρα ότι υπάρ­χει με­γά­λη απο­φα­σι­στι­κό­τη­τα και αι­σιο­δο­ξία για το νέο πρω­τά­θλη­μα.

Η ει­κό­να της ομά­δας μας γε­μί­ζει χαρά, αι­σιο­δο­ξία και πίστη για τη σεζόν που έρ­χε­ται!

Ευ­χό­μα­στε σε όλους μια καλή αγω­νι­στι­κή σεζόν, με υγεία, δύ­να­μη και χωρίς τραυ­μα­τι­σμούς!

Πα­ράλ­λη­λα, με­τρά­με αντί­στρο­φα για την επι­στρο­φή στο δικό μας σπίτι, καθώς οι ερ­γα­σί­ες στο γή­πε­δο της Λάρ­δου ανα­μέ­νε­ται να ολο­κλη­ρω­θούν μέχρι το τέλος Οκτω­βρί­ου.

Ηρα­κλής Λάρ­δου 1977 — 50 χρό­νια ιστο­ρί­ας, μια νέα σεζόν μπρο­στά μας!”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.