Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου και όχι μόνο, με το άκουσμα του θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή Μιχαήλ- Άγγελου Χατζηστεφανή σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο Διαγόρας και το Αρένα, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του νεαρού αθλητή.
Αναλυτικά:
Διαγόρας: «Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα (σ.σ. Σάββατο) ο Διαγόρας, καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Μιχαήλ-Άγγελου Χατζηστεφανή, που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Μιχαήλ –Άγγελος παλιότερα υπηρέτησε στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του ιστορικού μας συλλόγου. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος και την οικογένεια του ‘’γηραιού’’.
Οι διοικήσεις της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και του Ερασιτέχνη Διαγόρα, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι πρώην συναθλητές του, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Χατζηστεφανή, όπως και στον παππού του κ. Γιώργο Μιχελλαράκη, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος προηγούμενων διοικήσεων του Διαγόρα.
Τα λόγια σε τόσο πικρές στιγμές είναι περιττά…
Δύναμη και υπομονή, να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους».
Αρένα: «Το Α.Σ. Αρένα πενθεί για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή μας. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ