Ειδήσεις

Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα από το Σωματείο”Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρου Υγείας Έμπωνας Ρόδου, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου , για την ιδιαίτερα συγκινητική τους χειρονομία, να κάνουν δωρεά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά, απαραίτητα για τη λειτουργία αυτού.

Μέσα από συντονισμένες κινήσεις και διαρκή αγώνα μηνών, η Πρόεδρος του συλλόγου κα Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, μετά υπόλοιπα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου, δώρισαν στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα έναν υπερσύγχρονο δωδεκακάναλο ηλεκτροκαρδιογράφο μάρκας General Electric, μία τροχήλατη φορητή λυχνία τριπλού φωτισμού, αλλά και πληθώρα αναλωσίμων υλικών.

Πλέον, με τον δωρηθέντα αυτό εξοπλισμό, το κέντρο Υγείας Έμπωνα μπορεί και λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια, εμπνέοντας εμπιστοσύνη τόσο στο υπηρετούν προσωπικό, όσο και στους χρήστες υπηρεσιών υγείας της περιοχής μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου και προσωπικά η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, φέρνει εις πέρας μία ιδιαίτερα επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία εξεύρεσης απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού. Κατά το πρόσφατο παρελθόν το Φιλανθρωπικό αυτό Σωματείο έχει δωρίσει δεκάδες τόνους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, τόσο σε νοσηλευτικά ιδρύματα και της Δωδεκανήσου, όσο και σε νοσηλευτικά ιδρύματα ανά την Ελληνική Επικράτεια, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που τους διακατέχει.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου να έχουν υγεία, χαρά, ευτυχία και να είναι πάντα δημιουργικοί. Με την πράξη τους αυτή, αποδεικνύουν το μέγεθος της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού που τους διακατέχει και τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το ιδιαίτερα σημαντικό τους έργο ανά την Ελληνική Επικράτεια. Οι δωρεές που πραγματοποιεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου αποτελούν μία έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση του συλλόγου αυτού, οποίος μέσα από συνεχή προσπάθεια προσφέρει με αξιοπιστία και διαφάνεια υπηρεσίες στα νοσηλευτικά ιδρύματα, όχι μόνο της Ρόδου και των υπόλοιπων Δωδεκανήσων, αλλά και ανά την Ελληνική Επικράτεια.
Μακάρι στην προσπάθεια τους να βρίσκουν αρωγούς, όσους περισσότερους από εμάς μπορούν, αλλά και την πολιτεία, για το καλό όλων μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Θεοφάνης Ν. Μούκας
Διευθυντής Γενικής Ιατρικής
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας
Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου