Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» διοργανώνει τον διασυλλογικό αγώνα δρόμου «Ατομική Χρονομέτρηση –Δημήτρη Ράπτη», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Οι λεπτομέρειες του αγώνα, όπως τις ανακοίνωσαν οι διοργανωτές:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με τις μικρές κατηγορίες και θα συνεχισθεί με τις μεγαλύτερες.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΜΙΝΙ μικρά: 1,5 χμ.
ΜΙΝΙ μεγάλα: 4,0χμ.
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 7,2 χμ.
ΠΑΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ:14 χμ.
ΑΝΔΡΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ: 25 χμ.
ΜΑΣΤΕΡΣ – OPEN: 25 χμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση – Τερματισμός όλων των κατηγοριών στο άλσος Αγίου Σουλά προς διασταύρωση Σορωνής – Καλαβαρδών και επιστροφή. Οι κατηγορίες Παίδων και πάνω θα συνεχίσουν προς την Διμυλιά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας 2015.
Προσοχή: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν από τα σωματεία στο e –mail info@rodilios.gr η fax 2241066571, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00. Σωματείο που δεν συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες.

Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ ‘’ΡΟΔΗΛΙΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιoδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το 1.4.020 του παρόντος κανονισμού όσον αφορά κοινούς αγώνες – συγχωνεύσεις κανονισμών.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : Παρασκευή 23/10/2015 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Πλάζα. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική. Η σειρά εκκίνησης θα ανακοινωθεί μετά το τεχνικό συνέδριο.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα Στις μικρές κατηγορίες θα δοθούν δίπλωμα στον 4ο, 5ο, 6ο.

Αγωνόδικος Επιτροπή θα ανακοινωθεί.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ