Αθλητικά

L.F.C. Ιάλυσος: Ξεκίνησαν τα κορίτσια ενόψει Β’ Εθνικής

Την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε η L.F.C. Ιάλυσος.
Η ομάδα του νησιού μας στο γυναικείο ποδόσφαιρο θα παίξει για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και άρχισε την Δευτέρα την προετοιμασία της με όνειρα και φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη χρονιά.
Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Άκη Γεωργίου και με την παρουσία των κοριτσιών, τα οποία τις προηγούμενες ημέρες πέρασαν από εργομετρικά τεστ, για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Η νέα χρονιά ξεκινάει για την L.F.C. Ιάλυσος και το «παρών» στην πρώτη προπόνηση έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Κρίγκος, ο αντιπρόεδρος Αργύρης Μπίλλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Όπως είναι εύλογο, το Δ.Σ. της ομάδας ευχήθηκε μία πετυχημένη χρονιά με υγεία και καλά αποτελέσματα στις αθλήτριες, καθώς και στο νέο προπονητή της ομάδας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε η L.F.C. Ιάλυσος να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου