Διεξήχθη σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, η κλήρωση που ανέδειξε το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η προσπάθεια της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου, Ρόδου για την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, ξεκινάει από την Χίο, όπου στις 15 Μαΐου θα φιλοξενηθεί από τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.
Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για τα «ελάφια» μπορεί να χαρακτηριστεί βατό. Την 2η αγωνιστική η Ρόδος θα υποδεχθεί στις 18 Μαΐου τον Αίγειρο Μυστεγνών ( ΕΠΣ Λέσβου) και την 3η αγωνιστική τα «ελάφια» θα ταξιδέψουν στην Σαντορίνη για να αντιμετωπίσουν τον Πανθηραϊκό ( ΕΠΣ Κυκλάδων).
Την 4η αγωνιστική ( 25 Μαΐου) η Ρόδος θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, την 5η αγωνιστική (29 Μαΐου) θα φιλοξενηθεί από τον Αίγειρο Μυστεγνών και την 6η και τελευταία αγωνιστική ( 5 Ιουνίου) θα αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την Ρόδο εκπροσώπησε στην κλήρωση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Μάκη Ντουρουτλής, ενώ στο Γουδή βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:
Μπαράζ ανόδου
10ος όμιλος
1η αγωνιστική
Κυριακή 15/5

● Ποσειδώνας Καρδαμύλων- Ρόδος
● Αίγειρος Μυστεγνών- Πανθηραϊκός
2η αγωνιστική
Τετάρτη 18/5

● Ρόδος- Αίγειρος Μυστεγνών
● Πανθηραϊκός- Ποσειδώνας Καρδαμύλων
3η αγωνιστική
Κυριακή 22/5

● Πανθηραϊκός- Ρόδος
● Ποσειδώνας Καρδαμύλων- Αιγειρός Μυστεγνών
4η αγωνιστική
Τετάρτη 25/5

● Ρόδος- Ποσειδώνας Καρδαμύλων
● Πανθηραϊκός- Αίγειρος Μυστεγνών
5η αγωνιστική
Κυριακή 29/5

● Αίγειρος Μυστεγνών- Ρόδος
● Ποσειδώνας Καρδαμύλων- Πανθηραϊκός
6η αγωνιστική
Κυριακή 5/6

● Ρόδος- Πανθηραϊκός
● Αίγειρος Μυστεγνών- Ποσειδώνας Καρδαμύλων

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ