Ειδήσεις

Εντονη διαμαρτυρία κατοίκων της Νότιας Ρόδου

Σε συμβολική κατάληψη της Εφορίας προέβησαν σήμερα κάτοικοι της Νότιας Ρόδου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζει ο τομέας της Υγείας.

Οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν γιατί τους τελευταίους κυρίως μήνες το Κέντρο Υγείας Γενναδίου τις μισές και πλέον ημέρες του μήνα, δεν εφημερεύει, με αποτέλεσμα όλη η Νότια Ρόδος να είναι χωρίς ιατρική κάλυψη. Επιπλέον δεν υπάρχει ασθενοφόρο τη χειμερινή περίοδο για την κάλυψη των αναγκών.

Επίσης το ιατρείο του Γενναδίου τίθεται εκτός λειτουργίας όταν ο ένας και μοναδικός ιατρός επισκέπτεται κάποιες ημέρες τις δομές υγείας που λειτουργούν στην Απολακκιά και στην Κατταβιά.

Αντιπροσωπεία στην οποία μετείχαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Κατταβιάς Νίκος Ζαννετάκης, Λαχανιάς Γιάννης Μακριάς, Αρνίθας Γιώργος Σαββίδης, Προφύλιας Σταμάτης Χατζησάββας και Εμπωνας Ματίνα Μαστοσαββάκη, έθεσαν τα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας υγείας στη Νότια Ρόδο και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου παρουσία εκπροσώπων του ΕΚΑΒ.

Οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου συγκεντρώθηκαν και έξω από το Δημαρχείο. Διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα όταν διαπίστωσαν ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Κωστόπουλος δεν ήταν πρόθυμος να συναντηθεί μαζί τους για να συζητήσουν τα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου