Με τον Κώστα Καμπούρη στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί ο Απόλλωνας Καλυθιών στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Μετά από την τυπική λύση της συνεργασίας με τον Χρυσόστομο Χάσταλη, οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στο πάγκο τους.
Η αλήθεια είναι ότι είχαν ξεκινήσει επαφές με τους υποψήφιους προπονητές εδώ και ημέρες και τελικά αποφάσισαν ότι ο Κώστα Καμπούρης είναι ο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον Χρυσόστομο Χάσταλη.
Το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση του Απόλλωνα συναντήθηκε με τον νεαρό τεχνικό, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Κώστα Καμπούρη να επιστρέφει στον πάγκο των Καλυθενών.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την πρόσληψη του νεαρού τεχνικού με την ακόλουθη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο προφίλ που διατηρεί ο Απόλλωνας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Κώστας Καμπούρης. Coach καλώς ήρθες πάλι στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλυθιών, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Ήδη ο Καμπούρης έχει πιάσει δουλειά, αξιολογώντας τον έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, έτσι ώστε να κάνει τις εισηγήσεις τους όσο αφορά το ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για να επικυρωθεί η πρόσληψη του Κώστα Καμπούρη, αλλά και για να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του Απόλλωνα Καλυθιών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ