Την Κυριακή ο ΔΙ.ΑΣ. θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λίνδου από τον τοπικό Κλεόβουλο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο προπονητής των Κώων Γιάννης Μανούσογλου μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας, αποκαλύπτοντας ότι η ομάδα του δεν έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα ότι φοβάται το παιχνίδι της Κυριακής με τους Λινδιακούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:
«Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι η ομάδα, βλέπω ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Πιστεύω ότι ο Φοίβος, ο Άρης και ο Απόλλωνας Καλυθιών έχουν τις περισσότερες πιθανότητες από εμάς για να πάρουν το πρωτάθλημα. Πιστεύω στα παιδιά όμως και στην ομάδα. Βρίσκουμε πλέον τα πατήματά μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας μέχρι και το τέλος. Το σημαντικότερο για εμένα, λέω και πάλι, είναι ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».
Σε ερώτηση για το αν λέει κάτι για τον ίδιο το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι ο ΔΙ.ΑΣ. έχει πολλές πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο γιατί έχει όλα τα ντέρμπι στην έδρα του, απάντησε:
«Όχι δεν λέει τίποτα για εμένα το πρόγραμμα. Με απασχολεί μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι τώρα με τον Κλεόβουλο. Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μας. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Ο Κλεόβουλος μπορώ να πω ότι με φοβίζει γιατί είναι μια έμπειρη ομάδα με καταξιωμένους παίκτες όχι μόνο στο τοπικό πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δεν με φοβίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια γιατί έχουμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ