ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διγενής: «Ψήφισε» τον Καρανάκη, χωρίς δύο με τον Κλεόβουλο

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Διγενής

Με τον Δημήτρη Καρα­νάκη σε ρόλο πρώτου προ­πο­νητή θα πορευ­τεί από εδώ και στο εξής ο Διγενής.

Ο νεαρός τεχνι­κός, ο οποίος εκτε­λούσε μέχρι πρό­τι­νος χρέη γυμνα­στή, «προ­βι­βά­ζε­ται» μετά την αιφ­νι­δια­στική απο­χώ­ρηση του Γιάννη Καμίτση, στο πλαίσιο μίας εξέ­λι­ξης που μοιάζει να έρχεται… ανα­δρο­μικά, καθώς η διοί­κηση των Κοσκι­νια­τών σκόπευε να του παρα­δώ­σει τα ηνία μετά τη λύση της συνερ­γα­σίας της με τον Φιλή­μονα Μιχα­λάκη, στα μέσα της προ­ε­τοι­μα­σίας.

Η συμ­φω­νία επι­ση­μο­ποι­ή­θηκε μέσα από την παρα­κάτω ανα­κοί­νωση:

«Τα κλειδιά των απο­δυ­τη­ρίων δίνει ο Διγενής στον Δημήτρη Καρα­νάκη ο οποίος θα είναι ο επό­με­νος προ­πο­νη­τής του Διγενή. ο κ. Καρα­νά­κης μέχρι πρό­τι­νος εκτε­λούσε χρέη γυμνα­στή της ομάδας!

Ο Δημή­τρης έχει παρα­στά­σεις από πολλές ομάδες Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευ­ταία χρόνια ήταν βοηθός προ­πο­νητή στον Αστέρα Παστί­δας.

Το Δ.Σ. του εύχεται καλή επι­τυ­χία στο δύσκολο έργο του και δεσμευό­μα­στε για πλήρη υπο­στή­ριξη».

Ο Δημή­τρης Καρα­νά­κης θα κάνει ποδα­ρικό στο εντός έδρας παι­χνίδι της προ­σε­χούς Παρα­σκευής με αντί­παλο τον Κλε­ό­βουλο, το οποίο διε­ξά­γε­ται μία ώρα νωρί­τερα λόγω του γάμου του τερ­μα­το­φύ­λακα Μιχάλη Μανω­λά­γκα.

Ο Διγενής θα παρα­τα­χθεί με δύο σημα­ντι­κές απου­σίες, καθώς ο Μάριος Γκαμμίς θα εκτίσει ποινή μίας αγω­νι­στι­κής (απο­βλή­θηκε από το πρό­σφατο ματς με τον Ποσει­δώνα Καρ­πά­θου), ενώ ο Κυριά­κος Μαριάς τραυ­μα­τί­στηκε στον αχίλ­λειο και καλώς εχόντων των πραγ­μά­των, θα επα­νέλ­θει στις προ­πο­νή­σεις στις αρχές της επό­με­νης εβδο­μά­δας.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως το περα­σμένο Σάββατο οι Κοσκι­νιά­τες κέρ­δι­σαν τον πρώτο φετινό βαθμό τους, καθώς ανα­δεί­χθη­καν ισό­πα­λοι 2-2 στην έδρα του Ποσει­δώνα μετά από ένα ματς, στο οποίο σπα­τά­λη­σαν σημα­ντικό αριθμό καλών ευκαι­ριών.

Το γεγονός πως τις δημιούρ­γη­σαν, σε συν­δυα­σμό με τη βελ­τιω­μένη εικόνα τους, κάνει τους ανθρώ­πους της ομάδας να βλέπουν το μέλλον με αισιο­δο­ξία, καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η σκληρή δουλειά στις προ­πο­νή­σεις θα αρχίσει να απο­δί­δει και θα μετα­φρα­στεί σε πολύ­τι­μους βαθμούς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.