Με στόχο να οικοδομήσουν μία ομάδα, η οποία θα έχει τις δυνάμεις να εδραιωθεί στην Α’ κατηγορία στην πρώτη συμμετοχή της μετά από πολλά χρόνια, ξεκινούν αύριο την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Ισιδώρου.
Το ραντεβού του προπονητή Δημήτρη Καρανάκη με τους αθλητές του κλείστηκε για τις 5:15 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, το οποίο θα φιλοξενήσει τις περισσότερες από τις προπονήσεις μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.
Όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες, έτσι και στον «Άγιο» κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να είναι εξαρχής συνεπείς και θα μπουν στο πρόγραμμα μόλις το επιτρέψουν τα επαγγελματικά τους.
Στα μετεγγραφικά, ο προπονητής και οι παράγοντες του σωματείου συνεχίζουν να εξετάζουν την πιθανότητα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή, που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Χαρτοφύλλη.
Ο 29χρονος επιθετικός «κουβαλάει» από πέρσι έναν σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και η χειρουργική επέμβαση, στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί τον Μάρτιο, μετατέθηκε για το φθινόπωρο.
Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Άγιο Ισίδωρο στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με την απώλεια να μην είναι αμελητέα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ