Με έκδηλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην ΕΠΣΔ την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να παρατείνει κατά ένα χρόνο τις προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Ρόδου, οι οποίες αφορούν στη δημιουργία προπονητηρίου στο γήπεδο των Μαριτσών, καθώς και στην τοποθέτηση τάπητα, καθώς και εγκατάστασης συστήματος ηλεκτροφωτισμού, στο γήπεδο των Λαέρμων.
Με ανακοίνωσή της, η Ένωση χαιρετίζει τις ενέργειες της Π.Ν.Α., υπογραμμίζοντας την ουσιαστική και ποιοτική συνεργασία την οποία συνεχίζει να διατηρεί με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Αναλυτικά:
«Για ακόμη μια φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξη της στην ΕΠΣΔ και τα σωματεία της δύναμης της. Η Ένωση με χαρά πληροφορήθηκε για τα έργα του νέου προπονητικού γηπέδου στα Μαριτσά και την εγκατάσταση χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Λαέρμων, έργα που τόση μεγάλη ανάγκη έχει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στέκεται αρωγός στην όλη προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την όλη προσπάθεια, προσβλέποντας σε ακόμη περισσότερες ενέργειες αναβάθμισης του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού εν γένει».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ