Αθλητικά

Σ.Π.Π.Δ.: «Καλούμε τους προπονητές να τηρούν σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα μέλη του να τηρήσουν σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ προγραμματίζει επιμορφωτική ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αναγκαιότητα πειθαρχίας στα μετρά κατά της εξάπλωσης του covid -19, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Δ. και τις υγειονομικές αρχές της πολιτείας, καλούμε τους συναδέλφους προπονητές ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων για όλα τα αγωνιστικά και παιδικά τμήματα, να ενημερωθούν από τις επίσημες ιστοσελίδες της Γ.Γ.Α., της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Δ. για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται σχολαστικά καθώς ο ρόλος μας είναι καθοριστικός για την προστασία των αθλούμενων, των ιδίων, καθώς και όσων εμπλέκονται με το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Ήδη έχουμε αποστείλει με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας τους σχετικούς υπερσυνδέσμους (link) για τα πρωτόκολλα που ισχύουν επί του παρόντος και θα πρέπει απαραιτήτως να τηρηθούν κατά γράμμα.
Σε συνεργασία πάντοτε με την Ε.Π.Σ.Δ. προγραμματίζουμε να γίνει και σχετική επιμορφωτική ημερίδα μέσω τηλεδιασκέψεως με χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας του Συνδέσμου μας.
Οι προπονητές της Δωδεκανήσου, για ακόμη μια φορά, θα πρέπει να αποδείξουμε και να επιδείξουμε την άρτια επαγγελματική κατάρτιση μας, την υπευθυνότητα που πάντα μας διακρίνει και να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την αγάπη μας για τους αθλητές μας, την κοινωνία και το άθλημά μας καθημερινά.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα βγούμε νικητές και σε αυτόν τον αγώνα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου