Ειδήσεις

Ένα τανκς που δεν επέστρεψε στη Ρόδο…

Μηχανική βλάβη παρουσίασε ένα από τα άρματα που πήρε μέρος στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα αντιαεροπορικό άρμα, το οποίο λόγο μηχανικής βλάβης ακινητοποιήθηκε στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν την γέφυρα της Μεταμόρφωσης.

Το όχημα είχε μεταφερθεί από το νησί της Ρόδου προκειμένου να συμμετάσχει στη στρατιωτική παρέλαση.

“Μήπως θέλει και αυτό να του δώσει λουκουμάκι ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, όπως το φορτηγό του Ρίζου στην κλασσική κωμωδία;”, σχολιάζουν με χιουμορισική διάθεση το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “Σπάρτακος” και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

“Η κυβέρνηση πλήρωσε για να το φέρει από τη Ρόδο ‘να πουλήσει μούρη’ προεκλογικά, αλλά μουλάρι ο Αστραχάν…”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο πρωτοβουλίες και διαερωτώνται:

“Το ΥΠΕΘΑ δεν είχε ενημερώσει ότι τα ταθωρακισμένα που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα προέρχονται από κοντινές μονάδες για να μειωθεί το κόστος; Τότε το άρμα από την Ρόδο τι δουλειά έχει στην εθνική οδό; Μήπως κάποιοι μας λένε ψέματα;”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • efalkenburg    02.04.2014 11:56

    Προσπάθησα να προκαλέσω συνειρμούς με την αντίστοιχη νεοελληνική λέξη ως σχόλιο για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου συνδικαλιστικού οργάνου. Τίποτα άλλο.

  • Γιώργος    01.04.2014 22:32

    Οι κύκλοι που ελέγχουν το Χόλλυγουντ διακατέχονται από έντονο ανθελληνισμό και για να υποβιβάσουν τους Έλληνες προσπαθούν να τους παρουσιάσουν ομοφυλόφιλους. Μετά ακολουθούν αντιδράσεις από την Ελληνική ομογένεια και τελικά συμβιβάζονται με ελαφρώς χόμο ήρωα.

  • efalkenburg    26.03.2014 20:50

    Ο Σπάρτακος ήταν homo?

Σχολιασμός άρθρου