Ειδήσεις

Αναστολή εκτέλεσης κατεδάφισης για έργα στον αιγιαλό έως 31.3.2022

Με τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών, παρατείνεται η αναστολή εκτέλεσης κατεδάφισης για έργα στον αιγιαλό έως 31.3.2022.

Ως γνωστόν χθες 31 Οκτωβρίου έληγε η συγκεκριμένη προθεσμία και οι φορείς του Τουρισμού είχαν παρέμβει πολλάκις, προκειμένου να διευθετηθεί το μείζον αυτό θέμα.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την τροπολογία “Αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής  – Τροποποίηση του άρθρου 247 ν. 4782/2021 (Α36), που έχει στην διάθεσή του το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, το συγκεκριμένο άρθρο τροποποιείται ως προς την προθεσμία αναστολής.

Το άρθρο διαμορφώνεται ως εξής:

“Αναστέλλεται μέχρι τις 31.3.2022 η εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής για έργα που υφίστανται πριν από τις 9.3.2021, κάθε είδους , που έχουν κατασκευαστεί στον αιγιαλό, την παραλία, την όχθη, την παρόχθια ζώνη, το υδάτινο στοιχείο, τον πυθμένα και το υπέδαφος του βυθού της θάλασσας, λιμνοθάλασσας, λίμνης και κοίτης πλεύσιμου ποταμού χωρίς να υφίσταται απόφαση παραχώρησης της χρήσης αυτών”.

Πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου