Ειδήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Λάρνακας αμέσως μετά την Διδυμοποίηση των Μαραθωνίων της Ρόδου και της Λάρνακας

“Ο απανταχού Ελληνισμός, συνεργαζόμενος έχει πετύχει μόνο νίκες και τα αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Από τον Αθλητισμό μέχρι την Οικονομία και την Εξωτερική Πολιτική” 

Τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, υποδέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος αμέσως μετά την τελετή Διδυμοποίησης των Μαραθωνίων της Ρόδου και της Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου, που ως διοργάνωση αποτέλεσε στρατηγικό στόχο των Τμημάτων Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, βρίσκεται ήδη σε πολύ υψηλή θέση ανάμεσα στις αντίστοιχες διοργανώσεις της χώρας.

Η εξωστρέφεια, ως κύριο χαρακτηριστικό όλων των δράσεων της Περιφέρειας προκειμένου αυτές να λειτουργούν προσθετικά στην φήμη και την οικονομία των νησιών, οδήγησε σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και από την υπόλοιπη χώρα αλλά και αυτό είναι το πολύ αισιόδοξο και για το μέλλον της διοργάνωσης, από χώρες του εξωτερικού.

“Αισθάνομαι την τιμή της επίσκεψης και της συνεργασίας, με αφορμή τους Μαραθώνιους Ρόδου και Λάρνακας, του Δημάρχου Λάρνακας κ. Βύρα και τον ευχαριστώ για τα εξαιρετικά αισθήματα που τρέφει για τον τόπο μας και τον λαό μας. Ο απανταχού Ελληνισμός, συνεργαζόμενος έχει πετύχει μόνο νίκες και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Από τον Αθλητισμό μέχρι την Οικονομία και την Εξωτερική Πολιτική” δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου