Ειδήσεις

Η Β’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο πιεστήριο της εφημερίδας «Δημοκρατική»

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Β’Δ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  στη Δημοκρατική

Την Πέμπτη 26 Απριλίου, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’ Δημοτικού επισκέφθηκαν το πιεστήριο της εφημερίδας «Δημοκρατική».

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη γνωριμία των παιδιών με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο πλαίσιο των μαθημάτων της Γλώσσας και της Μελέτης Περιβάλλοντος.

Από τον υπολογιστή, στον τσίγκο, στη διαφάνεια και στο χαρτί, ο κύριος Αθανασίου, εκδότης και αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Δημοκρατική”, παρουσίασε στα παιδιά τα βήματα που ακολουθούνται μέχρι να καταλήξει η εφημερίδα από την ηλεκτρονική στην έντυπη μορφή της. Στη συνέχεια, το πιεστήριο τέθηκε σε λειτουργία και οι μαθητές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τη δημιουργία των αντιτύπων.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δαμιανό Αθανασίου και τους εργαζόμενους στο πιεστήριο για την λεπτομερή ξενάγηση και τη ζεστή φιλοξενία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου