Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ προς τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου Γενικού Λυκείου Ρόδου) συγχαίρει όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 (επιτυχόντες και μη επιτυχόντες), τους άξιους καθηγητές τους ,τους γονείς τους που ήταν συμπαραστάτες τους σε αυτή την προσπάθεια. Από αυτή την διαδικασία βγήκαν όλοι κερδισμένοι. Σημασία έχει η προσπάθεια , ο αγώνας και η διεκδίκηση. Σχετικά με τα αποτελέσματα της εισαγωγής μαθητών του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ στα ΑΕΙ : Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟΥ (1ου ΓΕΛ Ρόδου) για μια ακόμη χρονιά είχαν μεγάλες επιτυχίες στην εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Σε σύνολο 106 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι επιτυχόντες ήταν 103 (ποσοστό 98 %).

Μεταξύ των επιτυχόντων είχαμε πολλές επιτυχίες στις λεγόμενες Μεγάλες Σχολές:

Ιατρική, Οδοντιατρική, Ικάρων, Πολυτεχνείο, Νομική, Ψυχολογίας, ΣΣΑΣ, ΣΣ Ευελπίδων, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικό, Μαθηματικό, Φιλοσοφική, Παιδαγωγικές, Οικονομικές Σχολές κλπ.

Ιατρική: 3 Επιτυχόντες !!!!

Οδοντιατρική: 1 Επιτυχών

Σχολή Ικάρων: 1 Επιτυχών

Πολυτεχνείο: 18 Επιτυχόντες

Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – Μαθηματικό – Φυσικό: 10 επιτυχόντες

Νομική: 1 Επιτυχόντας

Ψυχολογίας – Φιλολογίας:11

Σχολή Ευελπίδων: 2 Επιτυχόντες

ΣΣΑΣ: 1 Επιτυχόντας

Χρηματοοικονομικά – Διοίκηση Επιχειρήσεων – Οικονομικές Σχολές: 30 Επιτυχόντες

Επίσης πολλοί μαθητές ήταν επιτυχόντες σε σχολές που ήταν πρώτη επιλογή των υποψηφίων.

Κλείνοντας ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» στα παιδιά μας, στις οικογένειές τους στους άξιους καθηγητές του σχολείου που ήταν αρωγοί καθ όλη την διάρκεια της μαθητικής τους πορείας στο ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ.

Καλή δύναμη και καλές σπουδές σε όλους.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου