Το Σάββατο στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, έγινε η δεύτερη προπόνηση επιλογής από την Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο για την στελέχωση της ομάδας Κ-15 για την σεζόν 2018-2019 και εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση της αξιολόγησης των παιδιών τα οποία έχουν γεννηθεί το 2003 – 2004 – 2005 – 2006 προκειμένου να στελεχώσουν την Κ-15.
Το τεχνικό επιτελείο το οποίο αποτελείται από τους Λάζαρο Θρουμουλόπουλο, Γεώργιο Μποσγανά και Αντώνη Ρίκκα μέσω μιας διαδικασίας προπόνησης με σταθμούς για 90 λεπτά παρατήρησε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού ώστε στην επόμενη συνάντηση σε 15 περίπου ημέρες να αρχίσει να ανακοινώνει τις τελικές επιλογές του.
Η προετοιμασία της Κ-15 θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Όσα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες δεν έχουν έρθει για προπονήσεις μπορούν στο επόμενο κάλεσμα να παραστούν στο οποίο θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος από τον Ολυμπιακό».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ