Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, συνεχίζει ο Κλεόβουλος.
Οι Λινδιακοί απέκτησαν τους ΜιχάληΤσελεπίδη, Χρήστο Χατζηνικόλα και Τσαμπίκο Γιαννιού που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Άρη Αρχαγγέλου, από τον οποίο και έμειναν ελεύθεροι, με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Κλεόβουλου ενημέρωσαν για την λύση της συνεργασίας τους με τον Δήμο Παπαοικονόμου, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να είναι ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Τις τρεις μετεγγραφές και την μία αποχώρηση, επισημοποίησε ο σύλλογος, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
« To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Τσελεπίδης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για την σεζόν 2018-2019, καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην επιστροφή του στην οικογένεια του Κλεόβουλου και του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά.
To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Χατζηνικόλας θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για την σεζόν 2018-2019, καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά.
Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Τσαμπίκος Γιαννιού θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τη σεζόν 2018-2019, καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά.
To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Δήμος Παπαοικονόμου δεν θα αγωνίζεται πια με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο κύκλος μιας μακρόχρονης ( τεσσάρων συνεχόμενων και πέντε συνολικά σεζόν) συνεργασίας ολοκληρώθηκε με διάφορα συναισθήματα εκατέρωθεν να συνοδεύουν αυτόν τον χωρισμό. Ευχόμαστε στον πρώην πια αρχηγό μας καλή συνέχεια και να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στην νέα του ποδοσφαιρική στέγη αλλά και στην ζωή του γενικότερα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ