Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 1o τουρνουά Leros Tennis Cup που πλέον καθιερώνεται και αποτελεί το βασικό τενιστικό event της Λέρου.

Με τη συμμετοχή αθλητών από την Κάλυμνο παίχτηκαν σπουδαία παιχνίδια και όλοι πέρασαν ένα εκπληκτικό διήμερο εντός και εκτός γηπέδων. Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε και να συζητήσουμε για αυτό που είναι το πάθος όλων μας, το ΤΕΝΙΣ και να παίξουμε εξαιρετικά παιχνίδια.

Στον τελικό του τουρνουά, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι νικητής αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Τσακριός από την Κάλυμνο.

Δίνουμε την υπόσχεση ο σύλλογος μας να καθιερώσει αυτό το τουρνουά όπως θα γίνει και με το φιλανθρωπικό τουρνουά WELCOME SPRING και να ανεβάσουμε το τενιστικό επίπεδο του νησιού μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους καλούς μας φίλους από την Κάλυμνο για τον Σεπτέμβριο στο γειτονικό νησί».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το τουρνουά και τη φιλοξενία, εξέδωσε και το Kalymnos Tennis Club που συμμετείχε με αρκετούς αθλητές στους αγώνες:

«Ένα πολύ όμορφο τουρνουά έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των αθλητών του ομίλου μας τις θερμές ευχαριστίες στους συντελεστές του Leros Tennis Club για την άψογη διοργάνωση ,και την φιλοξενία τους. Περάσαμε δύο πολύ όμορφες μέρες μέσα και έξω από τα courts. Απέδειξαν ότι και το νησί της Λέρου μπορεί να μπει στην ατζέντα των τακτικών τενιστικών εκδηλώσεων αρκεί ο Δήμος Λέρου να σκύψει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα των εγκαταστάσεων με την δημιουργία μιας ή και δύο ακόμα τενιστικών μονάδων. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα τους ανταμείψουν! Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον αθλητή του Ομίλου μας Αναστάσιο Τσακριό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ραντεβού τώρα τον μήνα Σεπτέμβριο στην Κάλυμνο!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ