Έγιναν την Κυριακή όλα τα παιχνίδια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας όπου κρίθηκε η υπόθεση «τίτλος».
Πρωταθλητής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Διμυλιάς μετά από την εκτός έδρας νίκη του με σκορ 4-3 σε βάρος του Ροδιακού, σε συνδυασμό με την ήττα που γνώρισε η Ασπίδα Σαλάκου από τον Εθνικό στο γήπεδο Αρχίπολης με σκορ 6-4.
Οι Σαλακενοί παρότι σε όλη την διάρκεια της σεζόν βρίσκονταν στην κορυφή, τελικά τερμάτισαν στην 3η θέση, καθώς στην 2η θέση βρέθηκε η Αναγέννηση Έμπωνα που επιβλήθηκε του Δωριέα με 4-0 ( η Αναγέννηση ισοβάθμισε με τον Ατρόμητο στους 52 πόντους, ωστόσο οι Διμυλιανοί υπερτερούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις γι’ αυτό και αναδείχθηκαν πρωταθλητές).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Νίκη Ρόδου επικράτησε του Αλθαιμένη με 2-1, η Ασπίδα Απολακκιάς της Θύελλας Πυλώνας με 3-2 και η Ομόνοια Γενναδίου του Ταξιάρχη Καλάθου με 5-0.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Β’ Κατηγορία κατέλαβαν κατά σειρά οι Ατρόμητος Διμυλιάς, Αναγέννηση Έμπωνας, Ασπίδα Σαλάκου και Εθνικός Αρχίπολης.
Αναλυτικά:
Γ’ Κατηγορία
22η αγωνιστική (τελευταία)

Νίκη Ρόδου- Αλθαιμένης: 2-1
Εθνικός Αρχίπολης- Ασπίδα Σαλάκου: 6-4
Θύελλα Πυλώνας- Ασπίδα Απολακκιάς: 2-3
Αναγέννηση Έμπωνα- Δωριέας: 4-0
Ομόνοια Γενναδίου- Ταξιάρχης Καλάθου: 5-0
Ροδιακός- Ατρόμητος Διμυλιάς: 3-4
Βαθμολογία
Ατρόμητος Διμυλιάς 52
Αναγέννηση Έμπωνα 52
Ασπίδα Σαλάκου 50
Εθνικός Αρχίπολης 48
Ομόνοια Γενναδίου 44
Ασπίδα Απολακκιάς 37
Ροδιακός 33
Θύελλα Πυλώνας 21
Ταξιάρχης Καλάθου 16
Δωριέας 13
Αλθαιμένης 9
Νίκη Ρόδου 4

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ