Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ευαγόρας, επαναφέρει στην δημοσιότητα το θέμα της στέγασής του στο πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας δημοσιοποιούν και πάλι τον αριθμό πρωτοκόλλου του αιτήματος που κατέθεσαν στον Δήμο Ρόδου, αναφέροντας ότι δεν έχουν πάρει καμία απάντηση, προειδοποιώντας τον δήμαρχο ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη δύναμη και είναι έτοιμος να την οπλίσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο σύλλογος ο οποίος ανήκει στην περιοχή, ιδρύθηκε εκεί, έχει εκφράσει την επιθυμία του να στεγαστεί στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τοπικό αθλητισμό και στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχει ούτε γραφεία..!!!! Είμαστε η μοναδική ομάδα της πόλης που δεν της έχουν παραχωρήσει στέγη, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι παλαιές και νέες διοικήσεις να αποκτήσουν.
Ζητάμε αυτό το χώρο που μόνο παιδότοπος δεν είναι, (κυριαρχούν οι νταβατζήδες, οι πόρνες, τα πρεζόνια και οι τσιγγάνοι) για να στεγαστεί η ομάδα μας ,με δικά μας έξοδα.
Για τον λόγο αυτό καταθέσαμε αίτημα στο Δήμο Ρόδου με αριθμό πρωτοκόλλου: 22690/2016 στις 29/03/2016 ως ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ. ……..Απάντηση ΜΗΔΕΝ !!!!! Ούτε τηλέφωνο δεν μας έκαναν έτσι για το τυπικό της υπόθεσης. ΝΤΡΟΠΗ τους αλλά να ξέρει ο συγκεκριμένος δήμαρχος ότι ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου έχει μεγάλη δύναμη και είναι έτοιμος να την οπλίσει..!!!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ