Ειδήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καρπάθου για τις Δημοτικές Εκλογές στο νησί

Στον ελάχιστο χρόνο ύπαρξης μας σαν Οργάνωση Μελών Σύριζα Καρπάθου, προσπαθήσαμε να συγκροτήσουμε κάτι το καινούργιο στην Τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού μας. Από την μια το κατεστημένο και από την άλλη επιφύλαξη και η απαξίωση της πολιτικής, το εγχείρημα μας κατέστη ανέφικτο.

Δεν στηρίζουμε παρατάξεις και πρόσωπα, που δεν αντέδρασαν στις μνημονιακές πολιτικές που επιβληθήκαν στο νησί μας. (Κλείσιμο ΔΟΥ, κατάργηση Δημοτικής Αστυνομίας, περικοπές ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, αποδιοργάνωση, πρωτοβάθμιας υγείας.)

– Στηρίζουμε αρχές, αξίες, και ιδέες που στοχεύουν στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας, και όχι προσωπικές φιλοδοξίες και αποφάσεις εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων, συνήθεις πρακτικές για την τελική επικράτηση των δημοτικών παρατάξεων και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

– Στηρίζουμε τη ρήξη και την καταγγελία της κεντρικής εξουσίας για αποφάσεις που πλήττουν την Κάρπαθο και τους συμπολίτες μας, με όσα απαίτησαν και συνεχίσουν να απαιτούν οι μνημονιακές πολιτικές.

– Στηρίζουμε την αξιοκρατία και τη δημοκρατία στην ανάδειξη της ιεραρχίας αφ’ ενός του Δημοτικού Συμβουλίου, και αφ’ εταίρου του στελεχιακού δυναμικού των υπαλλήλων του Δήμου. – Θα στηρίξουμε κάθε δημοτική αρχή με επισημάνσεις, προτάσεις, ενέργειες, που σκοπό έχουν το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων.

– Θα είμαστε επικριτικοί, και καταγγελτικοί, σε συμβιβασμούς και ενέργειες εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων και φιλοδοξιών. Πιστεύουμε ότι με την μέχρι σήμερα στάση μας, στο τόσο λίγο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιούμαστε ως οργάνωση, το έχουμε αποδείξει με προτάσεις που όλοι συμφώνησαν, αλλά δεν υλοποίησαν.

Υποσχόμαστε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις που απαιτούν οι καιροί, ώστε να είμαστε παρόντες στις μελλοντικές εξελίξεις στα Δημοτικά δρώμενα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου