Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/02/2018, η εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λέρου, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής του νομού μας, Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, καθώς και ο Βουλευτής Λάρισας, τ. Υπουργός και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης. Αίσθηση έκανε ακόμα, το αναμνηστικό ιστορικής σημασίας που προσέφερε στον κ. Κόνσολα και στον κ. Χαρακόπουλο ευχαριστώτας τον «για τη μεστή ομιλία» του, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λέρου κ. Κατερίνα Εμμανουήλ, με το πρώτο ψηφοδέλτιο της ΕΡΕ στα Δωδεκάνησα, με φόντο το κάστρο της Λέρου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Λέρου ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, τις φίλες και τους φίλους της παράταξης, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τους επαγγελματίες του νησιού για τη συνεισφορά τους σε είδη και υπηρεσίες. Πολύ τιμητική ήταν επίσης η παρουσία του κ. Νίκου Γερονικόλα από Ρόδο.

Ζητάμε επίσης συγνώμη, από τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης που δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα, δεδομένου ότι ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας, από όταν οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της εκδήλωσης, δεν ήταν περισσότερος από 4 ή 5 ημέρες. Γι’αυτό και κανένας δεν ενημερώθηκε προσωπικά, ενώ η μόνη ενημέρωση που έγινε ήταν μέσω των ΜΜΕ και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης των δύο Βουλευτών μας στη Λέρο περιελάμβανε  επίσκεψη και ενημέρωση στο Αστυνομικό Τμήμα, στο Λιμεναρχείο και στο Hotspot, καθώς και σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και του Δημάρχου Λέρου, για τα τρέχοντα ζητήματα του τόπου.

Κόντρα σε εποχές και νοοτροπίες, που θέλουν τον πολίτη στην απραξία του καναπέ… η μεγάλη συμμετοχή φίλων της παράταξης στην εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Λέρου, απέδειξε ότι η παράταξή μας είναι εδώ, δυναμικά και αγωνιστικά, όπως ήταν πάντα!!!!

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ