Στις επαφές με τους πολίτες θα επικεντρωθεί κατά την επίσκεψή της στη Ρόδο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δ» η επίσκεψη της κ. Γεννηματά θα είναι ολιγόωρη και δεν θα περιλαμβάνει προεκλογική ομιλία, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (14.00) θα αναχωρήσει από τη Ρόδο.
Παρά το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα η κ. Φώφη Γεννηματά, επέλεξε να επισκεφθεί εκ νέου τα Δωδεκάνησα απ΄όπου έλκει την καταγωγή της. Στην ολιγόωρη παραμονή της θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, ενδεχομένως να πραγματοποιήσει και σύντομες θεσμικές συναντήσεις, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η ίδια θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της σε επαφές με τους πολίτες. Στην περιοδεία της στη Ρόδο θα την συνοδεύουν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Δωδεκανήσου με επικεφαλής τον κ. Νικηφόρο Παπανικόλα, στελέχη του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ και υποψήφιοι βουλευτές.
Περιοδείες της Ν.Ε.
Σειρά περιοδειών έχει προγραμματίσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ σε δημοτικές ενότητες της Ρόδου, προκειμένου να κοινωνήσει το πρόγραμμα «Σχέδιο Ελλάδα» του ΚΙΝ.ΑΛ. μέχρι την αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Το σαββατοκύριακο μέλη και στελέχη του Κινήματος επισκέφθηκαν τον Αρχάγγελο όπου είχαν επαφές με τους πολίτες και σχεδιάζονται νέες εξορμήσεις για τις επόμενες ημέρες.

Στα Δωδ/νησα ξανά ο Κυρ. Μητσοτάκης

Νέα επίσκεψη στα Δωδ/νησα προγραμματίζει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής».
Συγκεκριμένα αναμένεται να επισκεφθεί την Κάρπαθο (και ίσως Κάσο) στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης και 6ης Ιουλίου.
Ενδεχομένως να σταματήσει για λίγες ώρες και στη Ρόδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ