Με την ακόλουθη ανακοίνωση ο ποδηλατικός σύλλογος Ρόδου «Μεσόγειος» ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πήρε για το μέλλον την ομάδα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε στις 10 Νοεμβρίου:
«Το Δ.Σ. της ομάδας μας συνεδρίασε την Τρίτη 10/11/2015, προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις , σχετικά με την δομή και τις μελλοντικές ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει ή να σταματήσει την αγωνιστική της δραστηριότητα.
Συζητήθηκαν και υποβλήθηκαν προτάσεις από τα μέλη και τον προπονητή, και κατέληξαν στις παρακάτω αποφάσεις:
1. Την ανασύσταση και αναδόμηση του ποδηλατικού έμψυχου δυναμικού , με έμφαση στην ποιότητα δουλειάς με όραμα και στόχους τις μελλοντικές επιτυχίες με βάση και υποδομή, κι όχι το γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα.
2. Την στελέχωση με νέους ελπιδοφόρους αθλητές, κατόπιν προσεκτικής και αυστηρής επιλογής, ώστε σιγά σιγά το σωματείο να αποτελείτε από δικούς του σοβαρούς και σημαντικούς αθλητές.
3. Την παραμονή μόνο δύο αθλητών από το υπάρχων δυναμικό, για στρατηγικούς λόγους. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ελλάδος Ελένη Τσαβαρή και τον πρώτης χρονιά στην κατηγορία νέων, Γιάννη Παρίση.
4. Την αποδέσμευση όλων των υπολοίπων αθλητών της ομάδας, με την ευχή να συνεχίσουν δημιουργικά την σταδιοδρομία τους, σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της αρεσκείας τους χωρίς κανένα κόλλημα ή απαίτηση εκ μέρους μας. Για το λόγω τούτο, το σωματείο μας θα καταθέσει επίσημο έγγραφο με τα ονόματα των αυτοδεσμευμένων αθλητών στην Ε.Ο.Π.
5. Την αλλαγή χορηγών και σχεδίων της εμφάνισης της ομάδας, ώστε το μέλλον να μην συνδέεται με το παρελθόν.
Κατόπιν αυτών, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ’’ επαναξεκινά από την αρχή την λειτουργία του, σε άλλη βάση, άλλες προοπτικές και διαφορετική φιλοσοφία.
Εκ της διοικήσεως».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ