- Ο Σάββας Σκυλλαράκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του.
- Η διοίκηση του συλλόγου επισημοποίησε την ανανέωση, τονίζοντας τη σημαντική του παρουσία στην ομάδα και την υποστήριξή του στους νεότερους παίκτες.
- Η προετοιμασία του Αγίου Γεωργίου για το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, με αρκετούς παίκτες να κάνουν ήδη ατομικές προπονήσεις.
- Στις 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στον Αρχάγγελο, με ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες για το κοινό.
Το καλύτερο κέρασμα για τα γενέθλιά του έκανε στον Άγιο Γεώργιο ο Σάββας Σκυλλαράκης.
Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά στους “κιτρινόμαυρους” της Μαλώνας, αποτελώντας ένα από τα σημεία αναφοράς για την ομάδα του Μάκη Μαχαιρά Παπαδόπουλου.
Η διοίκηση του συλλόγου επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία στον Σάββα Σκυλλαράκη για τα γενέθλια του και παράλληλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο παίκτη. Ποδοσφαιριστής συνώνυμο με τον Άγιο, δεν χρειάζονται συστάσεις για την εμπειρία και την ποιότητα που προσφέρει στο ρόστερ μας με την παρουσία του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα πέρυσι στέκεται στυλοβάτης δίπλα στους νεαρότερους παίκτες και πέρα από την αγωνιστική του συμμετοχή, βοηθάει για την εξέλιξη των συμπαικτών του. Με κρίσιμα γκολ και σπουδαίες εμφανίσεις στο περασμένο πρωτάθλημα, ο Σάββας είναι έτοιμος για ακόμη μια χρονιά με τα κιτρινόμαυρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία”.
Εν τω μεταξύ, στις 14! Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αγίου Γεωργίου ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Παρότι οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας θα μπουν στο γήπεδο στις αρχές του επόμενου μήνα, ο Μάκης Μαχαιράς Παπαδόπουλος έκρινε αφ’ ενός πως ο χρόνος μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν είναι αρκετός, αφ’ ετέρου δε πως ένα ξεκίνημα νωρίτερα δεν θα είχε νόημα, καθώς οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές παραμένουν δεσμευμένοι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και ως εκ τούτου, μόνο ελάχιστοι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο καθημερινό πρόγραμμα δουλειάς.
Πάντως, αρκετοί εξ αυτών κάνουν ήδη ατομικές προπονήσεις, συνεπώς στην “πρώτη” δεν θα εμφανιστούν εντελώς ανέτοιμοι.
Πλησιάζει η μεγάλη βραδιά με τον Αδαμαντίδη
Εν τω μεταξύ, τις προετοιμασίας τους για την αυριανή συναυλία του σπουδαίου Θέμη Αδαμαντίδη κορυφώνουν οι άνθρωποι του Αγίου Γεωργίου.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στον Αρχάγγελο, με τους “κιτρινόμαυρους” να ενημερώνουν για τη διαθεσιμότητα ελάχιστων ακόμα θέσεων. Η ανακοίνωσή τους:
“ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΝΥΧΤΑ “ΜΥΡΙΖΕΙ” ΓΙΑΣΕΜΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ
Λίγες θέσεις έμειναν ακόμη για την μεγάλη λαϊκή βραδιά με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Κάντε άμεσα την κράτηση σας για να προλάβετε.
Το ραντεβού δίνεται την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο της Μονής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στον Αρχάγγελο (έναντι Παναγίας Ψηλής). Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 6942662419 και 6975582349. Μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη οι Αντώνης Σιγανός και Αριστίνα Κουτσαφά. Σας περιμένουμε..”.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε



.gif)



















