Ειδήσεις

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών “υιοθετεί” την μοναδική κάτοικο στην Κίναρο

Θετικές εξελίξεις, τουλάχιστον από την πλευρά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, φέρνει η δημοσιοποίηση της είδησης ότι κόπηκε η επιδότηση που ελάμβανε η Ειρήνη Κατσοτούχρη, μοναδική κάτοικος της νήσου Κινάρου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος είπε ότι μετά την δημοσιοποίηση των προβλημάτων της μοναδικής κατοίκου του νησιού, ανακοίνωσε ότι η Ένωση θα αναλάβει πρωτοβουλίες για έμπρακτη στήριξη στην κ. Κατσοτούρχη, να καλύψουν μέρος των αναγκών της και κατ΄ ουσία να «υιοθετήσουν» την ακρίτισσα, στηρίζοντας την και οικονομικά.

Παραδείγματος χάρη, ανακοίνωσε ότι της προσφέρεται δωρεάν πλήρης ιατρική κάλυψη, θα της δίνονται ποσότητες τροφίμων και άλλων αγαθών της, θα της παρέχεται οποιαδήποτε λογιστική, φοροτεχνική ή νομική στήριξη, ακόμη και οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει για κάποια κατασκευή στο νησί.

Απαντώντας η ίδια ευχαρίστησε την Ένωση για την στήριξη της, με τον κ. Αποστολόπουλο να απαντά ότι “εμείς της οφείλουμε ένα ευχαριστώ και κάθε βοήθεια που μπορούμε για όσα κάνει για την πατρίδα”

ant1news.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου