«Να μην αφήσετε κανέναν να σας κλέψει την αγάπη για το ποδόσφαιρο». Η φράση αυτή του Θωμά Μαύρου κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του στην Αθήνα, περικλείει τα πιο έντονα συναισθήματα, κρύβει το μεγαλύτερο νόημα του 400 σελίδων βιβλίου.
Η έκδοση «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» δεν είναι απλώς μία περιήγηση στην 20ετή καριέρα του πιο εμβληματικού σέντερ φορ που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι μια κατάθεση ψυχής προς τους παλιούς, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί παρακαταθήκη και μάθημα για τη νέα γενιά, που δεν είχε την τύχη να τον θαυμάσει διά ζώσης. Άλλωστε, σε ποιον άλλο θα μπορούσε να απευθύνεται κατά τη διάρκεια σχετικής ομιλίας του, όταν είπε: «Το ταλέντο χωρίς προσπάθεια, χωρίς αυτοκριτική και κόπο για να διορθωθεί κάθε ελάττωμα, για να παρουσιαστείς καλύτερος, είναι σαν λουλούδι σε γλάστρα, που δεν το ποτίζεις. Και αυτό που χρειάζεται σ’ αυτή την εποχή, είναι ταπεινότητα. Να είσαι ο πιο ταπεινός άνθρωπος και να προσφέρεις στην ομάδα…».
Το βιβλίο θα παρουσιαστεί αύριο, Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στις 20:00, στο φιλόξενο και άρτια εξοπλισμένο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS», παρουσία του ίδιου του κ. Θωμά Μαύρου. Την παρουσία του βιβλίου θα κάνει ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ και πρώην Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος.
Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση, του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα και του ΔΟΠΑΡ, με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου «SEMIRAMIS».
Η πρόσκληση της ORIGINAL 21
«Η ORIGINAL Ρόδου καλεί όλους τους φίλους της ΑΕΚ στις 13 Απριλίου στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS για την παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου και στις 14 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας, για να τιμήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία φορώντας την φανέλα με το δικέφαλο
Παρασκευή 13 Απριλίουώρα 20:00
-Ξενοδοχείο «SEMIRAMIS»
Ο Θωμάς Μαύρος παρουσιάζει το βιβλίο του: «ποιος ποιος ποιος, ο Μαύρος ο Θεός»
Σάββατο 14 Απριλίουώρα 19:00
-Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας»
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στην μνήμη του Γιώργου Τανίδη
Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα – Παλαίμαχοι ΑΕΚ»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ