Ένα καλό ξεκίνημα θέλει σήμερα στις 19:00 ο Α.Σ. Δωδεκάνησος κόντρα στο Μαρούσι, στην πρεμιέρα του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με καρότσι. Η ροδίτικη ομάδα ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. με στόχο να πάρει τον τίτλο και να κάνει νταμπλ, αφού όπως είναι γνωστό κατέκτησε πριν από λίγους μήνες και το κύπελλο Ελλάδας. Οι Ροδίτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν επίσης τον Θεσσαλό (αύριο) και τον Π.Α.Σ.Κ.Α. (την Κυριακή) και στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, παρά τα προβλήματα και την ελλιπή προετοιμασία, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αντιστοιχούν στην πρωτιά. Στο ίδιο γήπεδο, που κατέκτησε και το κύπελλο Ελλάδας, ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ απέναντι στις υπόλοιπες δυνατές ομάδες στο μπάσκετ με καρότσι.
Η αποστολή του Α.Σ. Δωδεκάνησος θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί (09:00) για την Αθήνα και τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν μόλις επτά αθλητές, ενώ στην Αθήνα θα βρίσκεται χωρίς να παίξει όμως ο Σάββας Καρατζιάς. Κόντρα στο Μαρούσι θα αγωνιστούν οι: Χατζηδημητρίου, Χαμαντί, Στυλιανακάκης, Μιχαήλου, Παππάς, Χρυσοχός και Τσαγκαράκης. Την τελευταία εβδομάδα, ο Α.Σ. Δωδεκάνησος δούλεψε αρκετά καλά, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες στο «Βενετόκλειο» με πίστη και αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου.
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΗΜΕΡΑ:
(19:00): Α.Σ. Δωδεκάνησος- Μαρούσι
(21:00): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Θεσσαλός
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ(18/05):
(17:00): Θεσσαλός- Α.Σ. Δωδεκάνησος
(19:00): Μαρούσι- Π.Α.Σ.Κ.Α.
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ(19/05):
(11:00): Α.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α.
(13:00): Θεσσαλός- Μαρούσι
(15:00): Τελετή λήξης
Για τη διεξαγωγή των αγώνων, ισχύουν οι κανονισμοί που αναφέρονται στη προκήρυξη του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Μέχρι και την Πέμπτη καμιά ομάδα δεν θα προπονηθεί στο κεντρικό γήπεδο του Μετς. Οι ώρες προπονήσεων που θα δοθούν στις ομάδες, με προτεραιότητα, στις ομάδες που έρχονται από επαρχία είναι: Την Παρασκευή και το Σάββατο από 09:00- 13:00. Οι ομάδες που επιθυμούν να προπονηθούν στις παραπάνω ώρες και μέρες, πρέπει να το δηλώσουν στη γραμματεία της Ομοσπονδίας, μέχρι σήμερα στις 16.00. Υπενθυμίζουμε στις ομάδες που συμμετέχουν στη τελική φάση του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ότι πρέπει να έχουν μαζί και τις δύο εμφανίσεις τους.















