Αθλητικά

Γιώργος Παρίσσης: «Προτεραιότητα το σχολικό πρωτάθλημα»

Μετά από 6 ημέρες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαβούλευσης για τα προβλήματα της ελληνικής αντισφαίρισης που γίνεται στην Ε.Φ.Ο.Α., με την οικογένεια του Ελληνικού Τένις, Σωματεία-Μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή, Εθνική Επιτροπή, Επιτροπή Πρωταθλημάτων, Ενώσεις, Θεματικές Επιτροπές, Σ.Π.Α.Ε., Διαιτητές, Γονείς, Αθλητές/τριες, Προσωπικό, Θεματικά Μέσα Επικοινωνίας,  Χορηγοί να καταθέτουν τις απόψεις τους επί των δύο πρώτων θεμάτων που έθεσε το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Τη δική του άποψη κατέθεσε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Θ’ Ένωσης και πρόεδρος της Rhodes Tennis Academy, κ. Γιώργος Παρίσσης.

Τα θέματα της διαβούλευσης:

Θέμα 1ο

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας με την εξάπλωση του COVID-19 που κατά την προσωπική μου εκτίμηση τα απαγορευτικά μέτρα θα ισχύσουν τουλάχιστον έως τέλη Μαΐου, πιστεύω ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΦΟΑ θα πρέπει να συνεχιστεί με τις ημερομηνίες που ήδη υπάρχουν στο πρόγραμμα. Τυχόν παρεκκλίσεις πιστεύω πως θα δημιουργήσουν προβλήματα. Για το πανελλήνιο junior’s δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής του, διότι δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τις πανελλήνιες εξετάσεις και την φετινή σχολική χρονιά.

Θέμα 2ο

Αυτή την στιγμή η ηλεκτρονική διακυβέρνηση της ΕΦΟΑ έχει λύσει πάρα πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Οι αθλητές, αθλήτριες, σωματεία, γονείς κλπ. έχουν μπει πλέον σε μια σειρά. Πιστεύω ότι το σύστημα πρέπει να εμπλουτισθεί με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω τραπεζών (web banking, Πιστωτικές, Χρεωστικές κάρτες κλπ), έτσι ώστε να λυθούν και τα προβλήματα με τις ανανεώσεις-εκδόσεις των δελτίων. Όσον αφορά τα sign in των πρωταθλημάτων θα πρέπει να δρομολογηθούν κάποιες επιλογές. Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες για την εφαρμογή του οι οποίες δεν μπορούν να αναφερθούν αυτή την στιγμή.

ΠΑΡΙΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ομοσπονδιακός προπονητής  Θ΄ Ένωσης):

«1ο θέμα

Προτεραιότητα είναι η διεξαγωγή του Σχολικού Πρωταθλήματος και έπεται η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προκειμένου οι αθλητές να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Στη συνέχεια μπορεί να ακολουθήσει ο προγραμματισμός των πρωταθλημάτων Ε3, Ε2 και Ε1.

Επίσης πριν την διεξαγωγή οποιουδήποτε πρωταθλήματος καλό θα ήταν να υπάρξει μια περίοδος προετοιμασίας των αθλητών 2-3 εβδομάδων.

2ο Θέμα

Είναι γεγονός πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Φ.Ο.Α έχει λύσει ένα σημαντικό αριθμό προβλημάτων  ωστόσο υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης όπως για παράδειγμα η δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ευχές για γρήγορη επανέναρξη!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου