Ειδήσεις

Αντίπαλος του Μαχαιρίδη τα προβλήματα των νησιών

Τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους χαράσσεται ο νέος σχεδιασμός ανάπτυξης για το νησιωτικό μας χώρο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στη Ρόδο και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις, στελέχη της παράταξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, οι οποίοι είτε θα είναι υποψήφιοι είτε θα δώσουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Ενός αγώνα, που όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μαχαιρίδης, έχει ένα και μοναδικό αντίπαλο: τα προβλήματα των νησιωτικών μας κοινωνιών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Νότιο Αιγαίο, δήλωσε ακόμα ότι μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και με τα νέα στελέχη που αποφάσισαν να ενταχθούν στην παράταξη, θα δώσουν κι αυτή τη φορά έναν καθαρό κι έντιμο αγώνα, χωρίς επικοινωνιολόγους, χωρίς συμβούλους και συμβουλάτορες. «Τα επικοινωνιακά τρυκ» δεν μας αφορούν. Είμαστε αυτοί που είμαστε κι η κοινωνία μας γνωρίζει.

Κι εμείς με τη σειρά μας γνωρίζουμε τους νησιώτες μας, που κατοικούν από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο νησάκι μας. Δεν τους μαθαίνουμε τώρα.»

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ΔΩΔ/σου, κ. Δημήτρης Κρητικός (ιατρός), ο κ. Μανώλης Γκουσιόπουλος (καθηγητής αγγλικών), ο κ. Χρήστος Γαμβρουδής (Διδάκτωρ Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής), ο κ. Μιχάλης Μανάκης (ελεύθερος επαγγελματίας), ο κ. Γιώργος Κοσμάς (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Πάνος Βενέρης (αρχιτέκτονας), ο κ. Δημήτρης Ρουσάκης (διασώστης ΕΚΑΒ), ο κ. Αντώνης Κυζούλης (συνθέτης), o κ. Μάτσης Σάββας (Πόλιτικός Μηχανικός) καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Δρακιού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου