Αθλητικά

Beach volley: 13η θέση στην Κρακοβία για Χατζηνικολάου και Ντάλλα

Μπιτσ βόλεί- Χατζηνικολάου

Την 13η θέση στο Παγκόσμιο Τουρνουά κατηγορίας Futures στην Κρακοβία κατέλαβαν ο Σταύρος Ντάλλας και ο Κώος Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Η Εθνική μας Ομάδα που συμμετείχε στο τρίτο τους συνεχόμενο διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό, επέστρεψαν πλέον στην Ελλάδα για να λάβουν μέρος στο πρώτο τουρνουά Masters για το 2024, στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.
Ντάλλας και Χατζηνικολάου βρισκόντουσαν στο Νο9 στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Κρακοβίας και κληρώθηκαν στον Α’ όμιλο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να περάσουν στον επόμενο γύρο.
Στο πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στους Λιθουανούς Γιούτσνεβιτς και Βασίλιεφ ηττήθηκαν με 2-0 σετ (21-15, 21-18) και με το ίδιο σκορ έχασαν στο επόμενο παιχνίδι τους κόντρα στους Τσέχους Βάμερ και Γέζεκ (21-15, 21-17).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.