Με αφορμή την πρόσφατη κατάκτηση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος τένις κατηγορίας γυναικών στο Χαϊδάρι, με το οποίο ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική Κατηγορία, οι νικήτριες αθλήτριες, Κορίνα Ζαράρη και Θεοδώρα Κυριακοπούλου μίλησαν για την επιτυχία τους:
Κορίνα Ζαράρη:
-Πώς κρίνεις την επίδοσή σου στους πρόσφατους αγώνες;
«Η επίδοσή μου στους ήταν καλή με βάση το αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη μου φορά σε διασυλλογικούς αγώνες και ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα. Συνήθως η προσπάθεια στο τένις είναι ατομική χωρίς παρέμβαση ή οδηγίες του προπονητή κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού η τακτική ήταν για το καλό ομαδικό αποτέλεσμα».
-Ποιος είναι ο στόχος σου για του χρόνου ;
«Στόχος μου για τους επόμενους διασυλλογικούς αγώνες είναι μια καλή εμφάνιση, με απώτερο σκοπό την άνοδο μας στην Α΄ Εθνική κατηγορία.
Η νίκη της ομάδας του ΡΟΑ στους αγώνες μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίδες για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση στους επόμενους».
-Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες. Πόσες ώρες ασχολείσαι με το τένις κάθε μέρα;
«Προπονούμαι καθημερινά δύο ώρες στο γήπεδο τένις και μιάμιση ώρα γυμναστήριο-στίβο. Σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας τενίστρια και να μπω στο τοπ 5 του κόσμου».
Θεοδώρα Κυριακοπούλου:
-Ήταν η επίδοση σου αυτή που περίμενες μετά από το μεγάλο διάστημα απουσίας σου από τα εθνικά πρωταθλήματα;
«Θεωρώ πως η επίδοση ήταν αρκετά καλή και πιστεύω ότι του χρόνου θα πάω ακόμα καλύτερα. Οι διασυλλογικοί αγώνες ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα και ελπίζω να έχουμε παρόμοιο αποτέλεσμα και στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
-Ποια ήταν τα συναισθήματα σου όταν κατάλαβες πως εκτός από το μετάλλιο θα έφερνες κι ένα κύπελλο στη Ρόδο, στον όμιλο σου ;
«Τα συναισθήματα που ένιωσα όταν πήραμε το κύπελλο ήταν τελείως διαφορετικά απο κάθε άλλη φορά, γνωρίζοντας πως εκπροσωπώ τον όμιλό μου και το νησί μου .Η υποστήριξη από την ομάδα μου κατά τη διάρκεια των αγώνων λειτούργησε θετικά για την απόδοσή μου και ευχαριστηθήκαμε όλοι πολύ με το αποτέλεσμα».
-Λόγω του φόρτου των μαθημάτων ποσό συχνά προπονείσαι ;
«Προπονούμαι δυο φορές την εβδομάδα. Στόχος μου είναι να παίζω τένις για πάρα πολλά χρόνια ακόμα και να έρχομαι σε επαφή με νέες προκλήσεις».
Σημειώνεται ότι ο Ρ.Ο.Α. απουσίαζε οκτώ ολόκληρα χρόνια από τους Διασυλλογικούς αγώνες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ