Τοπικές Ειδήσεις

Ροδίτης κατηγορείται για πλαστογραφία επιταγών

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, κατηγορούμενος για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια θα καθίσει την 7η Φεβρουαρίου 2019 ένας κάτοικος Ρόδου, που καταμηνύθηκε από εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας της πρώην συζύγου του.
Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εκμετάλλευση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ο κατηγορούμενος, σύζυγος μιας εκ των εταίρων, είχε διοριστεί διαχειριστής.
Φέρεται να χρησιμοποιούσε τα μπλοκ επιταγών και τη σφραγίδα της εταιρείας και να εξέδιδε επιταγές για τις ανάγκες της εταιρείας.
Μετά την διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης του ζευγαριού, τροποποιήθηκε το καταστατικό και του ανακλήθηκε η διαχείριση της εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2008.
Τότε φέρεται να του ζητήθηκε να επιστρέψει τα μπλοκ επιταγών και να προβεί σε λογοδοσία. Στην πορεία προέκυψε ότι είχε αγοράσει επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος και ότι είχε εκδώσει μεταχρονολογημένες επιταγές της εταιρείας που ήταν διαχειριστής. Συνολικά φέρεται να εξέδωσε επιταγές ύψους 131.000 ευρώ, περίπου οι οποίες ήταν ακάλυπτες με αποτέλεσμα να εκδοθούν σε βάρος της εταιρείας διαταγές πληρωμής.
Εταιρεία επίσπευσε μάλιστα αναγκαστική εκτέλεση σε βάρος της εταιρείας και των εταίρων της και κατάσχεσε περιουσιακά τους στοιχεία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου