Ειδήσεις

Με τον Μπενέτο Σπύρου ο Σταύρος Χατζηαλεξίου

Δήλωση του κ. Σταύρου Χατζηαλεξίου:
Είναι κάποιες στιγμές στη ζωή του ανθρώπου που αναλογίζεται το μέγεθος της ευθύνης που του αναλογεί έναντι της οικογένειας του, έναντι του τόπου που ζει και εργάζεται ,έναντι της πατρίδος του και στο τέλος-τέλος έναντι της ιδίας του της ύπαρξης.

Και εκείνη την ώρα που βάζει στο ζύγι της ψυχής του , τα όνειρα , τα οράματα ,τα προσωπικά προβλήματα και τις ανάγκες της καθημερινότητας ,τα πολιτικά πιστεύω και τις όποιες κομματικές πεποιθήσεις ,εκεί έρχεται και βαραίνει στο ζύγι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια ,αυτή που οδηγεί στην ελευθερία της σκέψης ,αυτή που σε κάνει να δεις πως αυτός ο τόπος που κατοικούμε ,τα ακριτικά Δωδεκάνησα ,ο τελευταίος νομός που ενσωματώθηκε με τη μητέρα πατρίδα, αφέθηκε στη μοίρα της τα τελευταία χρόνια.

Ίδιοι άνθρωποι ίδιες πολιτικές υποτέλειας στην τοπική εξουσία ,έλλειψη προγραμματισμού και οράματος.
Απόλυτη απαισιοδοξία .Τότε γνώρισα δύο ανθρώπους που παρακολουθούσα από καιρό την πορεία τους. Δυο ανθρώπους που παρά το γεγονός ότι ανήκαμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους , θαύμασα την στάση του πρώτου όταν δεν δίστασε να υψώσει το ανάστημα του σε όλες ανεξαρτήτως τις κυβερνήσεις προκειμένου να αναδείξει το νησί του , τους Λειψούς, με βάση τη συνταγματική αρχή της νησιωτικότητας , όταν αυτές την είχαν ξεχάσει και ο δεύτερος όταν με την στάση του στο Γ.Ν. Ρόδου έβαλε πάνω από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα το συμφέρον του τόπου του και είπε όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας, παρότι διορισμένος διοικητής.

Και είπα ναι στην πρόταση του Μπενέτου του Σπύρου και του Μιχάλη του Κόκκινου να ενταχθώ στην παράταξη της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και να είμαι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές ,γιατί ένοιωσα ότι με αυτούς τους ανθρώπους και με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους σε αυτή την ιδιότυπη ομάδα ανθρώπων , από όλους τους πολιτικούς χώρους ,από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά ανεξάρτητα από τα πολιτικά μας πιστεύω , έχουμε δώσει ένα και μόνο όρκο τιμής ,να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να στερηθούν τα νησιά μας όσα δικαιούνται , να δώσουμε ένα τέλος στις πολιτικές των συμβιβασμών και της υποτέλειας , για να ενισχύσουμε τον ντόπιο επιχειρηματία ,τον επαγγελματία ,τον εργάτη, τον αγρότη , γιατί εμείς οι νησιώτες μπορούμε καλύτερα.
Ήρθε η στιγμή για την οφειλόμενη προσφορά του καθενός μας στα νησιά μας ,στην οικογένεια μας στον ίδιο μας τον εαυτό.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΪΟΥ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου