Ο προτελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στην Μεγαλόπολη, με τους αθλητές της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο των νικητών.
Οι τρεις αθλητές που ακολουθούν το πρωτάθλημα, Ζούνης Φραγκίσκος, Λυρίου Νίκος και Άρης Τσαρνάς, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχουν μαζί τους και τον βετεράνο του αγωνίσματος, Σταμάτη Λυρίου. Ο Σταμάτης επανέρχεται στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε το 2015 στη Πτολεμαΐδα, έχοντας την στήριξη της KTM-HUSQVARNA, η οποία θα του χορηγήσει μοτοσυκλέτα για να αγωνιστεί.

Ο Άρης Τσαρνάς ανεβάζει την απόδοσή του αγώνα με τον αγώνα και είναι έτοιμος να ξαναβρεθεί στο βάθρο της ΜΧ1, ενώ στην ΜΧ2 ο αναγεννημένος μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας Νίκος Λυρίου, θα διεκδικήσει θέση στο βάθρο μαζί με τον Φραγκίσκο Ζούνη ο οποίος λόγω των απεργιών ήταν αδύνατον να μεταφέρει την μοτοσυκλέτα του και θα αγωνιστεί με μοτοσυκλέτα που του προσφέρει η VGR Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα της Μεγαλόπολης:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: VGR, RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία ΜΧ2
ΚTM SXF 250
Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX, EUROPECAR, VIA MARE, MAGISTER

ΛΥΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ #91 Κατηγορία OPEN
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX, EUROPECAR, VIA MARE, MAGISTER

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX.GR, ΜΧ79, RACING DESIGN

Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ