Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής κ. Αντώνη Θεοχάρη είχε συνάντηση ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου ενόψει μιας ακόμη διοργάνωσης παρουσίασης αυτοκινήτων που θα γίνει στην Ρόδο, το Κλασικό Ράλι της πόλης.

Όπως δήλωσε ο κ. Διακογεωργίου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Θεοχάρη: «Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την αναβίωση του Σιρκουϊ περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις, όπως η διοργάνωση με τις μηχανές Χάρλεϊ που θα γίνει στις 26 και 27 Μαΐου ενώ μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έρθουν στην Ρόδο τα αυτοκίνητα εποχής».

Ο κ. Θεοχάρης, είπε πως θα συμμετέχουν τουλάχιστον 70 ιστορικά αυτοκίνητα (από 30 ετών και πάνω) και θα ακολουθήσουν μια διαδρομή γύρω από το νησί: «Οι νέοι μαθαίνουν και οι μεγαλύτεροι θυμούνται. Μας ενδιαφέρει να έρθουν στην Ρόδο και πάλι αυτά τα ιστορικά αυτοκίνητα και η Ρόδος είναι σημείο αναφοράς γι αυτή την διοργάνωση».

Η εκκίνηση για το ράλι των ιστορικών αυτοκινήτων θα γίνει στις 25 Ιουνίου μπροστά από την είσοδο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα ακολουθήσουν μια διαδρομή έως και την Λίνδο –με επιστροφή για την απονομή των νικητών.

Την διοργάνωση στηρίζουν ο Σύλλογος Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου, η Νοτίου Αιγαίου και ο δήμος Ρόδου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ