Ειδήσεις

ΚΙΝΑΛ: «Δωρεάν μάσκες σε δημόσιους χώρους, μέσα μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες και σούπερ μάρκετ»

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

To Kίνημα Αλλαγής δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο με το οποίο προτείνει την δωρεάν διάθεση προστατευτικών μασκών στους πολίτες σε δημόσιους χώρους, μέσα μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες και σούπερ μάρκετ. Όπως αναφέρει «η μάσκα είναι πλέον είδος πρώτης ανάγκης. Παρότι σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες η δωρεάν διάθεσή της από το κράτος γλιτώνει τους πολίτες από ένα σταθερό καθημερινό έξοδο (Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Αυστρία κ.α.), στην Ελλάδα η κυβέρνηση αρνείται το πράξει.

Το Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει στη δωρεάν διάθεση μάσκας, καθώς και στην διατίμηση, αν τυχόν καταγραφούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, που ήδη ζει κάθε νοικοκυριό».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.