Ειδήσεις

Σοβαρή υπόθεση κακουργηματικής φοροδιαφυγής

Η σοβαρότερη ίσως υπόθεση κακουργηματικής φοροδιαφυγής με κατηγορούμενο τον διαχειριστή εδρεύουσας στην Κω ετερόρρυθμης εταιρείας, με αντικείμενο την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών, θα απασχολήσει το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται κατά το χρονικό διάστημα από 1-1-2008 έως 31-12-2008, με περισσότερες από μια πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με πρόθεση να αποδέχθηκε και να εξέδωσε εικονικά (εξ ολοκλήρου ή κατά ένα μέρος) φορολογικά στοιχεία για ανύπαρκτες καθ’ ολοκληρίαν ή εν μέρει συναλλαγές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ.

Ειδικότερα, ως διαχειριστής της εταιρείας αποδέχτηκε 31 τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, εκδόσεως δύο ατόμων συνολικής καθαρής αξίας 9.061.241 ευρώ, πλέον ΦΠΑ συνολικού ποσού 1.177.961,13 ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου