Τον αποκαλούμενο «γυμναστή», που πρωτοστατεί και βιαιοπραγεί εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, αναζητούν τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, τα οποία διεξάγουν αυτεπάγγελτη έρευνα για το περιστατικό της οργανωμένης επίθεσης ακραίων ατόμων.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται στους μισθωτές πέντε τουριστικών λεωφορείων για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, που επιβίβασαν δεκάδες άτομα από την περιοχή του Μενιδίου προκειμένου να μεταφερθούν στο Σύνταγμα και να συμμετάσχουν στην επίμαχη συγκέντρωση.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν όλο το υλικό βίντεο που έχει αποτυπωθεί από διάφορες πηγές καταγραφής κατά τη διάρκεια του βίαιου προπηλακισμού, προκειμένου να ταυτοποιήσουν άτομα, που επιτέθηκαν εναντίον του με αυτόν τον σχεδιασμένο βάναυσο τρόπο.

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές προετοιμάζονται προκειμένου να έχουν σημαντικά στοιχεία για τους δράστες και τους υποκινητές τους, έτσι ώστε όταν ο κ. Κουμουτσάκος υποβάλλει μήνυση, όπως προτίθεται να κάνει, οι αστυνομικοί να κινηθούν σύντομα για τη σύλληψη των δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό να υπάρχει πλούσιο υλικό που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα σχηματισθεί.

thetoc.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ