ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριπλή μετεγγραφική κίνηση για τη Manisa

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μανίσα Μπάσκετ
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Η τουρ­κι­κή ομάδα Manisa ενι­σχύ­ει το ρό­στερ της για τη νέα χρο­νιά ενό­ψει του αγώνα με τον Κο­λοσ­σό.
  • Η ομάδα απέ­κτη­σε τον Αμε­ρι­κα­νό Alex Reese και τους Τούρ­κους Mert Eksioglou και Berk Can Akin, φτά­νο­ντας συ­νο­λι­κά τους οκτώ παί­κτες.
  • Ο σχε­δια­σμός της Manisa συ­νε­χί­ζε­ται, με στόχο να ολο­κλη­ρω­θεί το ρό­στερ πριν από την έναρ­ξη της σεζόν.
  • Ο προ­πο­νη­τής της ομά­δας πα­ρα­μέ­νει ο Τούρ­κος Serhan Kavut, δια­σφα­λί­ζο­ντας τη συ­νέ­χεια στην κα­θο­δή­γη­ση της ομά­δας.

Το ρό­στερ της «χτί­ζει» για τη νέα χρο­νιά η τουρ­κι­κή Manisa, ενό­ψει και του αγώνα με τον Κο­λοσ­σό. Οι Τούρ­κοι απέ­κτη­σαν κι άλ­λους παί­κτες και πλέον το ρό­στερ τους απο­τε­λεί­ται από οκτώ αθλη­τές.

Η Manisa απέ­κτη­σε τον Αμε­ρι­κα­νό Alex Reese (27- 2,06μ.) και τους Τούρ­κους Mert Eksioglou (24- 1,82μ.) από τη Φε­νερ­μπα­χτσέ και Berk Can Akin (20- 1,88μ.), ενώ ο σχε­δια­σμός τους συ­νε­χί­ζε­ται.

Αξί­ζει να ση­μειώ­σου­με ότι προ­πο­νη­τής πα­ρα­μέ­νεις ο Τούρ­κος Serhan Kavut.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.