Πολιτιστικά

Hμερίδα με θέμα «Η Μετανάστευση και το μέλλον της Ευρώπης»

Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Μετανάστευση και το μέλλον της Ευρώπης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, 2014, στις 19:00 στην αίθουσα «Γιώργος Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος).

Στην ημερίδα, ο Μάρκος Παπακωνσταντής, δικηγόρος, διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου και διδάσκων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μέλος της Team Europe, του δικτύου εξειδικευμένων ομιλητών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα μιλήσει με θέμα «H ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. Η εφαρμογή της στην Ελλάδα». Στη συνέχεια, εκ μέρος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ο Σημαιοφόρος Αθανάσιος Μπένος, θα μιλήσει για την πραγματικότητα της λαθρομετανάστευσης στα Δωδεκάνησα. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Robert Schuman στο Scy-Chazelles της Γαλλίας και με την οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Europe for citizens”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου